Op zoek naar een rustige vakantie in de Westhoek?

OPGELET! Vakantieverblijf 't Koolmeesje wordt vanaf 1 januari 2018 niet langer verhuurd. Reservaties voor een verblijf vanaf die datum zijn dus niet langer mogelijk.

Ons mooi gerestaureerd hoevetje ligt op 1,5 kilometer van Lo, in de buurt van Diksmuide en te midden van de rust en stilte. Lo-Reninge staat bekend als Luilekkerstad van Vlaanderen en is wereldberoemd dankzij de koekjes van Jules Destrooper. Lo is een historisch stadje in de Westhoek, bekend voor de Caesarsboom en de Duiventoren.

Ons stijlvol vakantieverblijf 't Koolmeesje biedt op 90m2 alles wat je voor een deugdoende vakantie nodig hebt. De volledig vernieuwde zolderverdieping - op de eerste verdieping en met aparte privé-ingang - biedt plaats voor 6 personen. Naast het prachtig verzicht op uitgestrekte weiden en het unieke landelijke karakter kan je ook genieten van de omheinde privétuin met zonneterras (140 m2 ), tuinmeubelen en barbecue en de binnenkoer (110 m2). Bij warm weer kan je verpozen in de schaduw van de eikenbomen. De sfeer is familiaal, gezellig en landelijk. Je mag rekenen op een warm en gastvrij onthaal.

Er is plaats voor je auto, maar ook de fietsen kunnen veilig opgeborgen worden, bijvoorbeeld in het tuinhuis. Lo-Reninge is ideaal gelegen voor wie graag wandelt of er met de fiets op uittrekt. Een kaart met de lokale fiets- en wandelroutes ligt ter inzage tijdens jullie verblijf.

In de knusse zithoek vind je een televisie met kabelaansluiting, een dvd-speler en een radio. Er is bovendien een gezellig speelhoekje voor de kleintjes. Een kinderstoeltje, kinderbedje en babywastafel zijn voorzien, een buggy is ter beschikking.

We bieden plaats voor zes personen en een volledig ingerichte badkamer. Je beschikt ook over je eigen keuken met ijskast,diepvries, microgolf, koffiezet, mixer enz. Kortom, alle comfort om zelf je potje te koken.

In de wei achter het huis vind je een grote privé-visput (25 op 45 meter). Je kan er vissen op karper, baars en zeelt.